پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

توافق هیئت میانجی علمای نیجریه با سران کودتا

هیئت میانجی علمای مسلمان نیجریه با سران کودتا در نیجر بر سر انجام گفتگو‌های فشرده برای حل بحران این کشور به توافق رسید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیئت میانجی علمای دینی مسلمان نیجریه امروز یکشنبه اعلام کرد که با «سران کودتای نیجر در مورد انجام رایزنی‌های فشرده برای حل بحران به توافق رسیده است».

سران کودتای نیجر به هیئت میانجی علمای دینی مسلمان نیجریه گفتند که «در‌های ما به روی گزینه دیپلماسی و صلح برای حل بحران نیجر باز است».

به نوشته الجزیره، هیئت علمای نیجریه تأکید کرد که کودتاچیان نیجر خواستار حل بحران این کشور از راه دیپلماسی و صلح هستند.

هیئت علمای نیجریه افزود: سران کودتا در نیجر از عدم توجه لازم به هیئت اعزامی رئیس جمهور نیجریه عذرخواهی کردند.

پیشتر «بولا احمد تینوبو» رئیس‌جمهوری نیجریه و رئیس اکوواس (جامعه اقتصادی کشور‌های غرب آفریقا) بر لزوم تعامل دیپلماتیک با سران کودتای نیجر تأکید کرده بود.

تینوبو در جلسه اکوواس (جامعه اقتصادی کشور‌های غرب آفریقا) عنوان کرد که در اولویت گذاشتن مذاکرات دیپلماتیک برای حل‌وفصل بحران در جمهوری نیجر حیاتی است.

رئیس‌جمهوری نیجریه عنوان کرد که بلوک منطقه باید با سران کودتا در کشور همسایه به منظور ابقای رئیس‌جمهوری محمد بازوم تعامل داشته باشند.

رئیس‌جمهور نیجریه و رئیس اکوواس اخیرا در پایان نشست این گروه گفته بود: تمامی گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی به عنوان آخرین راهکار بر روی میز است.

وی ادامه داد: ما در تعهدمان نسبت به حمایت از نیجر در مسیرش به سوی ثبات دیپلماتیک ثابت‌قدم هستیم.

این در حالی است که روز پنجشنبه گذشته رئیس‌جمهور ساحل عاج گفته بود اکوواس برای مداخله نظامی در نیجر در «سریع‌ترین زمان ممکن» چراغ سبز نشان داده است.

از طرفی، کشور‌های مالی و بورکینافاسو هشدار دادند که هرگونه مداخله نظامی در نیجر با هدف احیای ریاست‌جمهوری محمد بازوم، به منزله اعلام جنگ علیه این دو کشور نیز به شمار می‌رود. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار